Verloskundigenpraktijk De Geboortezaak

Wij zijn al weer ruim 11 jaar gehuisvest op onze fijne plek in het Gezondheidscentrum het Zand. Jullie vinden ons op de 1e etage achter de lijn met geboortekaartjes. Hier werken we met plezier samen werken met o.a. de huisartsen, de fysiotherapeuten en het consultatiebureau.

Naast het begeleiden van geboortes doen we nog veel meer. In twee teams van betrokken verloskundigen begeleiden we zwangeren en bereiden we aanstaande ouders goed voor op de komst van hun kindje. Jullie kunnen bij ons in het centrum ook voor alle echo’s terecht. Van de vroege echo, een 13 of 20 weken echo of groei echo’s. Onze echoscopistes maken ze allemaal.

Bij ons kun je kiezen tussen één op één controles bij je verloskundige of voor Centering Pregnancy (CP). Bij CP kom je 8 a 9 keer bijeen in een groep onder leiding van een van onze verloskundigen. We zijn erg enthousiast over deze vorm van zorg en mogen binnenkort de 125 ste Centering groep verwelkomen. Lees meer op CenteringPregnancy – Zwangerschapsbegeleiding | De Geboortezaak

We organiseren deze groepsbijeenkomsten voor zwangeren af en toe ook in het Engels.  Mocht de groep niet starten in de maand dat je bent uitgerekend, hebben we voor onze Engels sprekende clienten ook 3 online voorlichtingsavonden over de “prenatal period”, “giving birth” en “the postnatal period” Ken je iemand die zwanger is en wil deelnemen? Verwijs ze dan naar onze assistentes.

English Centering Pregnancy: The main goal of Centering Pregnancy is to help you have a healthy pregnancy, to prepare you for birth and on parenthood. A great benefit is getting to know other pregnant women and having the opportunity to share your experiences. Feel free to contact us for more information.

Daarnaast zijn jullie ook welkom op  een hartjes-luister inloopspreekuur op donderdagavond, voor advies over anticonceptie en het plaatsen van een spiraal. Je kunt ook je spiraal laten verwijderen bij ons. En wil je advies over gezond zwanger worden, maak dan een afspraak voor een kinderwensgesprek.

Mocht je meer willen weten of kennis willen maken, loop dan even langs onze assistentes of kijk op onze website www.degeboortezaak.nl